Världens sötaste

Bara 20 dagar kvar tills vi ska hämta dig...
 
109167-24


Liten Våffla

109167-22


Våfflan

Ytterligare en supersöt bild på Våfflan!!!

109167-21


Våfflans mått

Pratade lite med Maria idag och hon hade mätt Våfflan exakt, hon är 15 cm hög, 22 cm lång och 14 cm runt halsen, såååå liten och gullig!

Roadtrip?

Maria (uppfödaren) bor i Stockaryd, en liten by mitt i Småland så jag har funderat lite på hur vi ska ta oss dit när vi ska hämta Våfflan! Peter ska försöka hinna ta körkortet innan den 2:a oktober, han ska ringa på vägverkets "sistaminuten-uppkörningstid" varje dag med start imorgon (måndag). Han ska också boka en tid, men han kommer nog få en tid om först 2 veckor eller så eftersom det är många som vill köra upp! Skulle det vara så att han inte hinner ta körkortet kan man ju alltid ta tåget ner.
 
Peter har i alla fall ett väldigt fiffigt program till hans lilla bärbara GPS som han köpte för någon vecka sedan och numera bär med sig över allt för att hålla koll på vart han är (extrem datanörds varning på den!). I alla fall har programmet räknat ut att det är 389 km ner till Stockaryd och om vi skulle ta bilen kan man köra dit på ca 4 och en halv timma! Den har också samanställt en super exakt beskrivning på hur vi ska köra för att ta oss dit. Jag hoppas verkligen att han kan fixa körkortet tills dess, det skulle verkligen vara så mysigt att åka ner dit med bil.
 
109167-9


22 dagar kvar...

Fick alla bilderna på valparna idag! Alla var verkligen SÅ OTROLIGT GULLIGA, bestämde mig ganska snabbt för att jag ville ha "Lovisa" den minsta tiken i deras kull på 6 valpar. Hade funderat lite under dagen på vilket kön jag ville ha och kommit fram till att en tik nog är det rätta för mig! Hon ska heta Våfflan!

Kullen föddes den 8:de augusti så just nu är de bara 5 veckor gamla! Våfflan ska till veterinären den 2:a oktober, och få vaccintaioner mot 3 olika sjukdomar samt ett ID-chip i nacken. Så Maria (uppfödaren) sa att vi kan komma samma dag på eftermiddagen och hämta henne! Ååååå jag längtar så himla mycket!
 
109167-8     109167-487

Jag ska skaffa hund!

Häromdagen upptäckte jag en annons på www.hundtorget.se, valparna var hur söta som helst! Jag har alltid velat ha en liten hund, men min pappa är allergisk så jag har aldrig kunnat ha det. Men nu när jag bor med min pojkvänn är det helt perfekt! På lördag ska jag prata med hon som säljer hundarna och hon ska skicka bilder på alla valparna så ja kan välja vilken jag vill ha!

Mamman med sina valpar