Pressfrukost och glassprovning med SIADagen började härligt med en mysig pressfrukost på Oriflames huvudkontor. Aqua Rhythm, deras nya återfuktande hudcreme skulle lanseras och vi fick bl.a. göra en hundanalys och se skillnade innan och efter återfuktning!


Jag och
Emmy!


Här ska det testas!Sen vid lunch bar det av till SIA's glassprovning på Paul & Norbert Lang på Strandvägen. Vi blev först serverade 5 olika glassmaker, min favorit var utan tvekan nyheten Brownie, den kommer jag definitivt vilja ha mer av!


Sen bjöds det på en helt otrolig 3-rättersmeny, mums!


Sherryspetsad ripsoppa, det ni!!!


Efterrätten...

Grillunch med Blå Band


The Dream Team!

Dagen började verkligen fantastiskt! Blå Band hade ställt till med lite grillunch samt bearnaisesåsskola! Vi blev indelade i lag för att lära oss slunga vår egen bea. Jag,
Emelie och Sandra bildade det vinnande teamet som skapade den bästa bea-såsen!! Så vi vann varsin proffsvisp! Tur det, annars hade ju kanske husmorsimagen börjat ifrågasättas...Alla lagen fick i alla fall förträfflig coachning av kocken Peo Fredholm för att se till så vi inte klantade oss med bean!


Utrustningen!


Det gäller att aldrig sluta vispa!!


Vispade så sjuuuuukt fort haha ni ser ju handen!!!


Det bjöds på grillat kött, lax , grönsaker, räkor m.m.


Här sitter vi, vinnarna, nöjda och glada


Den nya såsen med chili-tomatsmak var en riktig höjdare


Min fina vinst!


På innergården stod mästergrillaren å invigde säsongen!!

Ispromenad


Mums!


Söta Emmy sitter å myser i solen
Underbart!!

Mer äventyr på isen!Var ute och gick en sväng igår fm och idag mötte jag upp mamma och Malin på Brommasidan  av isen och vi tog en gedigen promenad i solen! Fantastiskt! Sen bar det av för att jobba på båtmässan =)


Tog med nyponsoppa och mandelbiskvier!


Sisters!


Is så långt ögat kan nå!!

Frukost-brunch hos husmor JennyBörjade denna soliga dag med en fantastisk frukost-brunch-bjudning hemma hos mig med Sarah, Malin och Jonatan. Det bjöds på scrambled eggs & bacon med en liten avocadosallad samt hallonsmoothies och te, underbart gott verkligen!


Det vattnas i munnen!


Mmmmm...


Fåglarna pickade utanför fönstret på maten jag hängt ut!!