Pressfrukost med Lipton @ Grand


Började dagen med en underbar te-pressfrukost med Lipton helt i min smak på Grand Hotel! Verkligen behövligt efter brutal morgonhets i rusningstrafiken för att hinna lämna av Våfflan och möta upp Malin som skulle följa med! Passande nog iaf. dricker jag nämligen inte kaffe utan endast te. Alla som känner mig vet också att mitt kök består till 80% av stora tekoppar och olika tesorter och att jag ofta till och med går runt med en liten te och honungsburk i väskan! Always ready!

Jag och
Malin kom hem från vår supermysiga Londonresa i söndagskväll. Känns alltid lite deppigt när man kommer hem från en resa, man har ätit och gjort så mycket roligt, haft fint väder och så har det hunnit bli höst här hemma! Så tog med Malin i hopp om att få uppleva en te-favorit i repris! Till vår stora glädje fick vi verkligen uppleva en fantastisk te-frukost i äkta brittisk stil, med scones, limebjörnbärsmarmelad, curd med skandinaviska inslag i form av små skagernmackor, mums!

Vi fick även en härlig föreläsning om allt man kan tänkas behöva veta om te! Vi fick också lyssna på spännande resultat från en färsk undersökning som Lipton gjort om te och tevanor! T.ex. är te favoritdrycken när "svensken" är förkyld och te är även studenters favoritdryck när de är i skolan!


Roligt te-quiz! Rätt svar: 1.b), 2.c), 3.a), 4.b), 5.b), 6.a), 7.a), 8.a)


Vi fick med oss några olika tesorter att prova på!


Pressfukosten hölls i ett fantastiskt mysigt rum på Grand Hotell

The Milestone Hotel


Idag har vi utforskat Brittish Museum och alla fantastiska saker de finns att kolla pa dar! Sedan begav vi oss pa afternoon tea pa The Milestone Hotel. Kan verkligen rekommendera detta stalle, otroligt mysigt och genuin brittisk praktig kansla! Sedan gick vi nagra mil for att branna bort den overgodda kanslan!


Herregud sa gott det var ocksa!