Merry Christmas!Önskar er alla läsare en fantastiskt fin julafton!

Julbord på 155 meters höjdI söndags bjöd jag Natta på bubbel och julbord uppe i
Kaknästornet! Mysigt då hon jobbar i Västerås för tillfället efter 5 år i Lund! Tänk i 7 år har vi känt varandra, tiden går fort! Tyvärr var det ju lite regnigt men efter en stund till bords klarnade det dock upp och vi fick vår utsikt!


Innan vi högg in på julbordet bjöds det på glögg och pepparkakor uppe i Skybaren.


Heaven?


Sypermysig lokal med kristallkronor och alla borden står längs med fönstrena. Vårat bord var exceptionellt bra då vi hade utsikt in mot stan!


Foodfoodfood!


Kaknässillen med apelsin och kanel var en riktig höjdare, även renkorven till höger!Brukar ofta gå bananaz när det är bufféer/julbord, då jag älskar mat och vill äta mängder av ALLT! Men denna gång var jag faktiskt rätt modererad! Ändå blev det så att vi rullade hem mätta och belåtna! Toppbetyg till julbordet i Kaknästornet! Var en såndan lugn och härlig miljö med perfekt ljudnivå. Lokalen är ganska liten och köksdelen är i mitten så alla borden hamnar som sagt vid fönstren. Visste ni förresten att de har ett fik med enormt utbud uppe i Skybaren dit man kan gå om man bara vill fika?! Hett tips!


Natta tv. hugger in på efterrättsbordet, ris à la Maltan var delikat!


Smarrigt avslut och vacker utsikt även om just den inte riktigt syns med min kamera!

The Girl With The Dragon Tattoo


Hejdå mobilen!

Igår var det som sagt världsgalapremiär av The Girl With The Dragon Tattoo. Direkt när vi kom in på Sergel blev vi av med både mobil och kamera, naken känsla! Hela Sergel hade bokats upp och det bjöds på snittar och champagne innan filmen började. Daniel Craig, Rooney Mara, Stellan Skarsgård och Davisd Fincher kom även in och visade upp sig i salongen innan filmen började!


Bild: stureplan.se


Bild: stureplan.se

Efter filmen väntade bussar utanför som tog oss bort till Berns anrika lokaler! Båda salarna stod redo, uppdukade med fantastisk god mat från Berns asiatiska meny! Underbart gott och vackert anordnat!Filmen var verkligen en höjdare, måste säga att jag föredrar denna framför den svenska versionen! Daniel känns mycket mer "rätt" i rollen som Mikael, även
Robin Wright som Erika Berger kändes som ett optimalt val! Rooney Mara var också riktigt bra då hon verkligen kändes liten och ynklig, men ack så kraftfull i vissa scener! Denna version tog dessutom med scener från boken som inte fanns med i den svenska filmen (som jag tyckte saknades i den) = stort plus till David Fincher!


Jag och Katja redo att hugga in på maten, oj vilken rolig kväll vi hade!!


Hade min söta lilla svarta klänning med spets som jag köpte i New York förra året!

NötknäpparenLördagskvällen spenderades på Operan! Att
Nötknäpparen är en av de största balettsuccéerna på Kungliga Operan förstår jag! Kostymerna, variationen och dansen är verkligen fantastisk! Kan varmt rekommenderas! Vi hade toppenplatser på första raden med strålande överblick!


I pausen kan man dricka champagne i Guldfoajén!Efteråt bjöds det på champagne, rökta räkor, lax- och löjromstoat, avocadobåtar med skagern samt pepparkakor med ekologisk blåmögelost från Naturens Skafferi (tips!) hemma hos mig! Mums!