Summerburst 2012


Axwell tackar för sig

Har haft en otroligt lyckad helg! Blev ett spontant besök på Summerburst både fredagkväll och lördag då jag dessvärre inte kunde joina på helgens seglingstävling. Vi var ett riktigt härligt stort gäng och stämningen och energin var maxad under hela festivalen! Mäktig upplevelse att se så mycket folk samlade på Stadion!


David Guetta


Lycklig


Cissi, Tiesto och jag, som för övrigt håller på att sprängas av lycka som ni kan se på bilden, över att få stå brevid en av världens absolut främsta DJ's genom tiderna!!

Berry Bonanza


Ludde och jag har startat en True Blood-tradition nu när säsong 5 har börjat. Mycket trevligare att kolla tillsammans! Bjöd på min underbara berry bonanza, de slank ner snabbt kan jag lova!

Smörj in erIgår när jag kom hem från jobbet möttes jag av den här söta korgen från Apoteksgruppen! Den var fylld med solskydd och lite picknickprylar! Dessa solkrämer från ELW Sol är Svanenmärkta samt innehåller inga konstgjorda ämnen eller parabener, fantastiskt! Dessa ska jag smörja in mig med nästa helg då jag kommer vara ute på sjön både lördag och söndag då det är Sandhamn Open Hav! Enligt yr.no kommer det dessutom vara soligt igen!