Ornö runtHar precis kommit hem från ett härligt race runt Ornö, säsongens första tävling och många fler kommer det bli! Solen sken och det var otroligt bra med vind! Var även ute hela förra helgen och övade och meckade båt med teamet. Ska äta lite nu och förmodligen decka på soffan!


On the rail

Utflykt till Kolmården
Igår bjöd jag med Malin, Anderes och Jonatan till Kolmården! En liten mysig suprise då Malin fyller år om drygt en vecka. Det är alltid roligt att göra en upplevelse som man minns när någon fyller år, prylar har vi förmycket utav iaf. Att dessutom få en riktig heldag med kvalitetstid tillsammans är ju perfekt!

Kolmården har så otroligt många djur och egentligen behöver man två dagar för att hinna med allt! Men vi hann iaf bland annat se giraffer, surikater, björnar, lejon, noshörningar, elefanter, zebror, röda pandor, vargar, olika apor, delfiner, rovfåglar med mera! Kolmården har även en linbana man åker runt i över djuren, kan verkligen rekommenderas!


Vacker bergsuv


Harrisvråk


Först blev vi moddade för att vi ville gå till klapphörnan men även Andreas blev frälst tillslut!


Klapphörnan var en succée!Vi åt en fantastisk lunch i solskenet med storslagen utsikt!


Delfinshow


Surikater är för söta!!


...och vi ska inte tala om killingarna!


Ståtligt


Årets nyhet, röda pandor


De spenderar mestadels av dygnet knaprandes på bambu

Cherry blossom i Kungsträdgården


Kungsträdgården

I söndags tog jag, Malin och Våfflan en promenad till Kungsträdgården för att spana in de vackra körsbärsträden. Kalasmycket folk, superfint väder och hur vackert som helst. Hoppas ni inte missade blomningen?! Sen promenerade vi vidare ut på Skeppsholmen och åt lunch på Moderna Muséet.