Weekend with Alexandre BonnetChampagnehuset Alexandre Bonnet vet allt hur man lyxar till det och skämmer bort sina gäster! Hur börjar man inte helgen bättre än med en bjudning fylld av bubbel och patisserier skapade av kocklandslagets chefskonditor Daniel Roos!?Daniel Roos hade som sagt skapat utsökta bakverk inspirerade av franska modeskapare. Här på bild med min favoritbakelse "Chanel", magiskt god!


Närbild på mästerverken!

 


Vi fick även med oss en varsin flaska champagne hem, ska drickas när körkortet (förhoppningsvis) snart är avklarat! Stort tack till Alexandre Bonnet och Pretto PR.
 

Magnum Flirty Kiss Gâteau au chocolat


Flirty Kiss Gâteau au chocolat får 4,5 av 5, kunde varit ännu mer browniebitar!

Häromdagen möttes jag till min stora lycka av en liten glassgoodiebag på mitt dörrhandtag! Magnum har i sommar 5 spännande glassar som de kallar "5 kisses".  Min favorit som jag hittills provat två gånger är Nr. 3 Magnum Flirty Kiss Gâteau au chocolat. Den innehåller chokladglass, chokladsås och chokladbrownies samt et  täcke av mjölkchoklad! Måste även försöka hitta någon matbutik som säljer Nr. 5 Kiss Tarte aux Pommes som ska vara en härlig blandning av vaniljglass, äppelsås och pajdegsbitar täckta av ett tjockt vitchokladöverdrag och kanel, låter också som något helt i min smak!

Hornhuset


Hornhuset har en underbart solig terrass!
Ett trevligt nybyggt tillskott i Hornstull är Hornhuset! Om ni kört förbi kanske ni sett ett futuristiskt hus som lutar lite ut över vägen? Det består av 3 våningar som alla bjuder på olika sorters mat! Sammanfattningsvis kan man säga att det är en väldigt trevlig och avslappnad miljö och favoritmaten var den på plan 1 (se bilderna ovan).