Ett höstigt Åre

 
Var uppe och fjällvandrade i Åre i 4 dagar förra veckan. Vädret var verkligen magiskt och nu längtar man allt efter att säsongen ska dra igång. Har bara varit i Åre på vintern tidigare så det var kul att få en liten glimt av ett höstigt Åre! Isen hade ännu inte lagt sig på sjön och gräsmattorna nere i byn var fortfarande frodigt gröna. Vi såg även de två nya sittliftarna vid Tott, riktigt lyckat! Denna säsong kommer jag definitivt även försöka mig på lite längdskidåkning, det var 15 år sedan sist så det kommer bli spännande men det är alltid kul att ha ett nytt projekt på gång!
 
Vilka vyer!
 
Påväg ner från toppstugan...
 
On top of the mountain, Åre!

Bokklubb Inferno

Macarons i regnbågens alla färger från Macarong!

Under oktober månad var vi ett härligt gäng kvinnor som läste Dan Brown's "Inferno" och häromdagen var det äntligen dags för mig att anordna den efterlängtade bokklubbsträffen. Hade personligen inte läst några av hans väldigt "hypade" böcker tidigare, så det var med stor spänning jag började läsa! Hans stil är väldigt lättläst och det märks att han brinner för både historia, konst och att resa! Lite gudieboks känsla fick man allt till och från. Sammanfattningsvis så tyckte jag det var en spännande och lättsmält bok, den bjuder på en hel del överraskningar och det gäller att hänga med i svängarna då det är full fart konstant, förutom när han fastnar vid någon gammal byggnad som han tillägnar cirka två sidor för att beskriva. Speciellt intressant var det dock att den handlar så pass mycket om global hälsa då det är ett ämne som jag verkligen brinner för. Skulle absolut rekommendera er att läsa den om ni inte redan gjort det!

 

 

Medan vi satt och diskuterade åt vi utsökta macarons i mängder från Macarong (säljs bl.a. på min favoritbutik Bönor och Blad) drack bubbel, åt ost och kex med mera. Alla pratiskt taget rullade hem, med andra ord en underbar kväll!