Bokklubb Inferno

Macarons i regnbågens alla färger från Macarong!

Under oktober månad var vi ett härligt gäng kvinnor som läste Dan Brown's "Inferno" och häromdagen var det äntligen dags för mig att anordna den efterlängtade bokklubbsträffen. Hade personligen inte läst några av hans väldigt "hypade" böcker tidigare, så det var med stor spänning jag började läsa! Hans stil är väldigt lättläst och det märks att han brinner för både historia, konst och att resa! Lite gudieboks känsla fick man allt till och från. Sammanfattningsvis så tyckte jag det var en spännande och lättsmält bok, den bjuder på en hel del överraskningar och det gäller att hänga med i svängarna då det är full fart konstant, förutom när han fastnar vid någon gammal byggnad som han tillägnar cirka två sidor för att beskriva. Speciellt intressant var det dock att den handlar så pass mycket om global hälsa då det är ett ämne som jag verkligen brinner för. Skulle absolut rekommendera er att läsa den om ni inte redan gjort det!

 

 

Medan vi satt och diskuterade åt vi utsökta macarons i mängder från Macarong (säljs bl.a. på min favoritbutik Bönor och Blad) drack bubbel, åt ost och kex med mera. Alla pratiskt taget rullade hem, med andra ord en underbar kväll!


Kommentarer
Postat av: Jenny

Alltså det där fatet! SÅ inbjudande! När jag såg det på insta ville jag direkt ha bokklubb med makroner, jag med! :) Jag har läst en del Brown-böcker, jag tycker precis som du att de är lättsmälta, perfekt att varva lite tyngre böcker med när man bara vill ha lite lättsmät spänning! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback