Ett höstigt Åre

 
Var uppe och fjällvandrade i Åre i 4 dagar förra veckan. Vädret var verkligen magiskt och nu längtar man allt efter att säsongen ska dra igång. Har bara varit i Åre på vintern tidigare så det var kul att få en liten glimt av ett höstigt Åre! Isen hade ännu inte lagt sig på sjön och gräsmattorna nere i byn var fortfarande frodigt gröna. Vi såg även de två nya sittliftarna vid Tott, riktigt lyckat! Denna säsong kommer jag definitivt även försöka mig på lite längdskidåkning, det var 15 år sedan sist så det kommer bli spännande men det är alltid kul att ha ett nytt projekt på gång!
 
Vilka vyer!
 
Påväg ner från toppstugan...
 
On top of the mountain, Åre!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Underbart ju! Ser ju ut att vara nog med snö för ett åk! :) Jag längtar också, och täånker också att jag ska prova längd igen. Mest för att min syrra och jag tänkte köra halvklassikern nästa år... Jag har faktiskt aldrig varit i Åre (Trysil är ju min favorit) så det kanske är dags kommande säsong... Härliga bilder!

Postat av: Blogvertiser

Hej!

Vi på Blogvertiser vill bjuda in dig till vårat nätverk av bloggar där du har möjlighet att tjäna pengar genom att skriva recensioner och omdömen åt våra annonsörer.

Blogvertiser har i dagsläget väldigt många bloggar och annonsörer, men är alltid på jakt efter nya kvalitetsbloggar som vi kan hjälpa tjäna pengar genom vårt nätverk. Att bli medlem hos oss är gratis och du kan avsluta ditt medlemskap när du vill.

Gå in på vår hemsida www.blogvertiser.se och registrera dig redan nu. Har du frågor kring medlemskapet kan du mejla oss på support@blogvertiser.com.

Med vänlig hälsning
Zelda Ringström
www.blogvertiser.se

2014-01-21 @ 16:27:24
URL: http://www.blogvertiser.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback