Broms


Lax sashimi

Älskar verkligen nyöppnade Broms som ligger på Karlavägen 76. Det är ett underbart koncept med både bageri, frukost, lunch och middag i en modern och fräsch lokal. Öppettiderna 7-22 är riktigt generösa och man vill ha allt på menyn, beslutsångesten är total! Sebastien Boudet har verkligen lyckats!

Provade att slänga ihop något liknande hemma med Salmalax, avocado och machésallad.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Ja, det står högt på min lista. Men förra gången jag var där fick jag vända i dörren då köket stängde redan vid halv nio (!). Men nu i helgen ska jag till Stockholm igen så då kanske det blir av. Det har ju öppnat extremt många nya, spännande ställen under året som jag ännu inte har hunnit prova, jättekul tycker jag. På fredags ska jag samla Middagsklubben för första gången på ett och ett halvt år (vi höll ju på när jag fortfarande bodde i sthlm) och Broms var ett av mina förslag. Kan du rekommendera några andra, nya ställen?

Postat av: Lucia

Hej jag undrar vad är den söta Wofflan för ras. Och har du någon adress till uppfödaren. Ha en fin dag mvh lucia :)

2013-10-30 @ 14:39:05
Postat av: T

Har för mig att du för länge sedan skrev att du plugga till BMA på KI? Eller var det läkare? Hur som helst, du får gärna berätta vad du tycker! Är intresserad av båda utbildningarna, och vill gärna ha lite info från någon student :)
Hälsningar Thea

Svar: Hej Thea!
Maila mig gärna på voffliz@hotmail.com så kan jag ge lite tips!

Hälsn,
Jenny
Jenny Richardson

2013-11-01 @ 15:27:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback