The food - Kirkenes Snowhotel

Magiskt gott reinsdyr

Här kommer ett litet axplock av underbar mat vi åt under våra 6 dagar på Snöhotellet. Det jag älskar med Norge är att man verkligen värnar om att allt ska vara lokalt och närproducerat. Vi åt med andra ord därför mycket ren, färskfångad fisk, räkor etc.
 
Varanger soppa - en fisksoppa med lax, torsk och grönsaker i all sin enkelhet.
 

Chokladkaka med grädde, viktigt med protein när man är ovanför polcirkeln!


Koooos kooos koooos med brasa i Gabba restaurangen!
 

Vi grillar renkorv i Gabba restaurangen
 

Stuvning på reinsdyr och rödvin, så otroligt gott!
 

De GODASTE räkorna jag ätit i hela mitt liv, fångde 5h tidigare


Nöjda tjejer
 

Rustik färskfångad fjällröding
 
Tartar på röding
 

Enorm frukost varje morgon för att fylla på med energi
 
Sista kvällen

Kommentarer
Postat av: Hannis

Ren är så galet gott!

2014-04-17 @ 11:38:03
Postat av: Sofie

Det där renköttet hade inte suttit fel!

2014-04-18 @ 10:12:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback