Geiranger

Flydalsjuvet
 
Geiranger kan vara ett av de vackraste ställena jag upplevt hittills i mitt liv och vi hade verkligen sådan tur som dessutom fick uppleva fjorden med strålande sol och 30 graders hetta! Det tar cirka 6h att köra från Oslo beroende på hur många stopp man gör längs vägen, det bjuds på många vackra utsiktsplatser längs de historiska vägarna. Kommer defenitivt komma tillbaka snart!
 
Lunheim farmhouse, the view from our kitchen
 
Vi bodde på Lunheim farmhouse vilket var en underbar upplevelse, köket hade dessutom en otrolig utsikt ner över fjorden. Varje dag kommer nya kryssningsfartyg och lägger till nere i den lilla hamnen., på bilden ovan ser ni ett som rymmer runt 3000 passagerare.
 

Goats
 
Det finns en hel uppsjö med olika vandringsleder i Geirnager, allt mellan superbranta till relativt lätta för nybörjare. Alla djur går dessutom runt fritt och vi blev särskilt förtjusta i de söta små getterna som låg och solade överallt på klipporna.
 

Løsta viewpoint, scary cliff


Vesterås Gård, magic food and starting point for the hike to Løsta
 

Storseterforssen


Tanning time
 

Tiny ferry in the middle
 
Det finns många turistbåtar man kan åka ut med i fjorden men vi valde att hyra en egen liten styrpulpet som vi cruisade runt med. Vi tog oss även några uppfriskande dopp mitt i fjorden, magiskt!
 

Fjord swim
 Our garden, Lunheim farmhouse
 
Dalsnibba 1500 meter över havet och vacker utsikt över Geiranger
 

Beste gjengen
 
The historic road from Geiranger to Sognefjorden...

Kommentarer
Postat av: Johanna

Geiranger ligger 1:a på Norway's topp 7!

2014-08-18 @ 10:10:22
Postat av: Jenny

Jag följde dig på insta och det var helt otroliga bilder! Nästan overkliga! Du tillbringar mycket tid i Norge nuförtiden, någon speciell anledning? ;) Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback